Bio

Het avontuur start in 1995. Aaron zet zijn eerste stappen in de muziekwereld. Hij schrijft teksten. Ook mixt hij met zijn eerste apparatuur op zijn slaapkamer bestaande deuntjes aan elkaar.
Dat smaakt naar meer: met Carnaval staat het eerste echte openbare optreden op stapel.
Om de podiumact meer kleur te geven worden 2 danseressen aangetrokken. De groepsnaam ‘Spacebreaker’ is een feit.

De jaren 1996 en 1997 doet Aaron vele optredens in en om zijn woonplaats Helmond: braderieën, kermissen, wijkfeesten. Vooral om ervaring op te doen. Met zijn zelf geschreven nummer ‘Spaceworld’ haalt hij zelfs de destijds populaire Hitkrant MegaParty. Ook treedt Aaron in 1997 op met Lee Towers in de Veka Sporthal te Helmond.

In 1998 en 1999 vinden de eerste tv-optredens plaats: Aaron wordt uitgenodigd o.a. bij Omroep Brabant, Veronica, en RTL5.

Door de tv-optredens krijgt Aaron ook optredens buiten de regio. Zo staat hij op de MegaFestatie in de Jaarbeurs te Utrecht samen met bekende 90’s acts als 2 Brothers On The 4th Floor en T-Spoon.
In het jaar 2000 is Aaron te gast in het programma Absolutely Patty van Patty Brard bij Yorin. Tevens start Aaron dit jaar als programmamaker bij de lokale omroep Helmond.

Het jaar 2001. Aaron vindt het tijd voor verandering. ‘Spacebreaker’ is een goede leerschool geweest. Tijd voor een nieuwe naam, een nieuwe start. Aaron heeft genoeg kunnen ‘oefenen’ en is klaar voor het grotere werk: ‘Aaron D.’ is geboren. Met 2 nieuwe danseressen pakt Aaron de draad weer op. Aaron neemt deel aan diverse talentenjachten in het land. En met succes!

Op een van deze talentenjachten ontmoet Aaron producer Martijn de Vries. Hij produceerde eerder voor Mental Theo en Parla & Pardoux. Met de Vries komt de eerste volledig eigen song tot stand: ‘With Open Eyes’. Begin 2002 scoort dit nummer in het Belgische dancecircuit enige bekendheid. Met dit nummer schopt Aaron het tot een 2de plaats in de finale van de Master Or Disaster Contest, een grootse talentenrace in Ermelo. Hiermee wint hij met ‘With Open Eyes’ een plekje op de verzamel-cd ‘Guts ‘n Glory’.

In 2003 is het raak: met de plaat ‘Gold‘ (remake Spandau Ballet) heeft platenmaatschappij Berk Music uit Eindhoven interesse. Resultaat: ‘Gold’ wordt de debuutsingle voor ‘Aaron D.’. De eerste landelijke release, daarmee wordt een jongensdroom werkelijkheid. ‘Gold’ groeit uit tot een kroegenhit die het goed doet in het uitgaanscircuit. Ook pakt Aaron met ‘Gold’ vele verzamel-cd’s mee. Optredens in het land nemen toe. Later komt ‘Gold’ ook internationaal uit, met name op compilatie’s.

De opvolger laat, door een aantal tegenslagen, toch twee jaar op zich wachten. Met producer Patrick Schouten komt in mei 2005 de 2de single tot stand: ‘Do You Really Want To Hurt Me‘. Wederom een remake, dit keer van Culture Club uit 1981. Met deze single scoort Aaron zijn eerste landelijke hitnoteringen: de plaat dendert de landelijke Mega Single Top 100 binnen op #60. Ook tv-optredens passeren wederom de revue.

Door de jaren heen wordt Aaron ook regelmatig gevraagd als jurylid bij diverse talentenjachten in Brabant.

In 2006 is de inmiddels 3de single een feit. Dit keer een eigen song. ‘Hot In The Sun‘ doet het voornamelijk goed bij de kinder-doelgroep.
Daardoor maken de optredens in kroegen en discotheken plaats voor optredens op kinder-evenementen.
Ondertussen werkt Aaron ook volop in diverse studio’s en met verschillende producers aan nieuw materiaal.

Tevens start Aaron dat jaar met ‘Aaron D. & Friends’. Een jaarlijkse artiestenavond voor- en door artiesten. Deze avonden worden goed bezocht.

Ook is Aaron deze periode actief als presentator, hij presenteert voor UitInBrabant de UitAgenda. Het item is te zien op Omroep Brabant TV.

In april 2007 verschijnt de 4de single, wederom op het Double Dance label van Berk Music: ‘Aaron D.’ springt in op de nieuwste rage: jumpstyle! Met ‘Nowhere To Hide‘ scoort Aaron wederom in de Mega Single Top 100. In de tweede week stijgt de single maar liefst 39 plaatsen van #96 naar #57! Ook staat het plaatje enige tijd op nummer 1 van de Download Top 10 van Radio 538, waarna Aaron wordt uitgenodigd om naar de studio te komen. De plaat krijgt airplay op grote landelijke stations als 538 en SlamFM!

Ook start Aaron in 2007 zijn eigen YouTube Channel

Van 2008 tot 2010 organiseert en presenteert Aaron ‘StarTalent’, een talentenjacht voor nieuwe zangtalenten. Dit vindt plaats bij uitgaanscentrum Ambianz in het dorp Zeeland.

2008 is ook het jaar dat de single ‘Nowhere To Hide’ in Duitsland en Polen op de markt wordt gebracht.

Tevens start Aaron naast ‘Aaron D.’ een (zij)project: ‘Aaron D. 4Kidz Project‘ in samenwerking met boekingskantoor ITB Entertainment. Met de unieke ‘Aaron D. 4Kidz Tour’ tourt Aaron langs vele kleine- en grote kinderevenementen waar ook andere bekende kinderacts als ‘Ch!pz‘ en ‘Djumbo‘ van de partij zijn. Dit gebeuren wordt ondersteund door de single ‘Mijn Skippybal‘, deze verschijnt in de zomer van 2008. Wegens succes en toenemende optredens met deze kindershow volgt er later nog een tweede release: ‘WaterPret‘.

In het najaar van 2008 is het zover: na een aantal singles en meerdere Mega Top 100 noteringen verschijnt in november het debuutalbum van ‘Aaron D.’ getiteld ‘In Control‘, met daarop 14 heerlijke dancetracks. Oude ’80-er jaren remakes in een nieuw jasje afgewisseld door veelal eigen werk.
De cd-presentatie bij zaal Toff te Helmond wordt goed bezocht.

Ter extra ondersteuning van het album verschijnen in 2009 nog twee singlereleases, die onder anderen op iTunes verkrijgbaar zijn. Te weten ‘Trip 2 Myself‘ en titeltrack ‘In Control‘.

Ook als presentator krijgt Aaron in de zomer van 2009 steeds meer opdrachten: zo presenteert hij naast zijn radiowerk ook shows en events in het land. Modeshows, talentenjachten, en diverse winkelopeningen van Free Record Shop. Hiervoor werkt Aaron samen met bekende sterren als Jan Smit, Thomas Berge, Jim Bakkum, en Ilse DeLange.

Verder start Aaron samen met producer Franklin van Uden een nieuw (zij)project: ‘Synergy-F.’ Een project zonder ‘vast’ gezicht. Er wordt gewerkt met wisselende zangeressen en zangers. De eerste single ‘Solid Ground‘, gezongen door zangeres Eline Koerselman, is meteen raak. Deze wordt getekend op het Amerikaanse toplabel Electric Life (New York). In het najaar vershijnt de plaat op download platforms wereldwijd. Na de tweede release ‘Spot‘ zegt Aaron ‘Synergy-F’ wegens drukte vaarwel. Van Uden zet het project in zijn eentje voort.

Na een stilte van bijna een jaar brengt ‘Aaron D.’ in februari 2010 ‘Trash Or Treasure‘ uit, een eigen nummer. Een samenwerking met dj- en producer Michiel de Jong. De track belandt in diverse dance charts.

In juni wordt de single ‘Sunrise‘ gelanceerd. Aaron is ondertussen druk in de studio voor een tweede album.

Inmiddels is Aaron alweer 10 jaar actief als programmamaker bij Omroep Helmond. Dit jubileum wordt groots gevierd. Hij brengt er wekelijks zijn programma’s Hitz4Kidz, Interactive PowerChart, en So ’90s. Later dit jaar vallen deze programma’s weg, om plaats te maken voor ‘Aaron D. On Air‘.

Met ingang van september 2010 maakt Aaron deel uit van het CenterParcs Entertainment Team. Hiervoor doet Aaron auditie en wordt aangenomen.

Oktober 2010: platenlabel Double Dance gooit de zoveelste release eruit, en ‘Stronger‘ is een feit. Deze is te downloaden via Radio 538, Zazell, Dance-Tunes. Ondanks de hoge verwachtingen blijft een chart-notering uit.
In december verschijnt het tweede ‘Aaron D.’ album, welke zowel digitaal online als fysiek in de winkel verkrijgbaar is. De cd met de titel ‘Unusual Attack‘ bevat opnieuw 14 knallers van dancetracks incl. een aantal lekkere remixes. Dit keer alleen eigen nummers. Cd-presentatie wordt op feestelijke wijze gehouden en valt samen met de eerste editie van ‘Aaron D-licious’ op 11 december bij partycentrum De Molen te Helmond. Dit evenement is het vervolg op de ‘Aaron D. & Friends’ -avonden.

In februari 2011 verschijnt de vierde single uit het ‘Unsusual Attack’ album: ‘This Night Will Never End‘. Deze plaat is ook verkrijgbaar op iTunes. In de download top 10 van de Net5 en SBS6 platforms staat de track geruime tijd op nummer 2.
De titelsong ‘Unusual Attack‘ daarentegen, die in het najaar van 2011 als single verschijnt, doet het aanzienlijk minder goed.

Naast radio start Aaron dit najaar ook met het presenteren van diverse items en programma’s op Omroep Helmond TV.

Wat vrijwel niemand weet is dat Aaron ondertussen achter de schermen ook volop bezig is met het klaarstomen van een nieuwe kinder/party act: ‘KonFetTi‘! Een project in samenwerking met platenlabel Rood H!it Blauw te Nijkerk en boekingskantoor ITB Entertainment Group B.V. in ‘s-Hertogenbosch.
Samen met Kim Aalten-Jansen, door een grootse auditie tot het project aangetrokken, gaat Aaron het vrolijkste duo van Nederland vormen. Op 6 december 2011 wordt de debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!‘ officieel gelanceerd en er wordt een professionele videoclip opgenomen. Vele radio interviews, optredens in het land, en tv-optredens volgen. Ook krijgt de single airplay op Omroep Brabant en RadioNL en staat tot aan Carnaval 2012 in diverse charts.

Na deze hectische tijd besluit Aaron bewust een rustperiode in te lassen. Hij laat de projecten ‘Aaron D.’ en ‘KonFetTi’ even voor wat ze zijn en gaat zich meer richten op zijn werk als presentator bij Omroep Helmond TV en zijn activiteiten bij CenterParcs, alwaar Aaron zowel avondentertainment als kidsentertainment verzorgd.

Begin 2013 pakt Aaron de draad weer op. In februari gaat de totaal vernieuwde website online, en is de nieuwe plaat ‘Euphoria’ een feit. De track, een bewerking van het origineel van Loreen, wordt gratis aangeboden op AaronD.nl om de terugkeer en nieuwe huisstijl van ‘Aaron D.’ extra onder de aandacht te brengen. De bijbehorende videoclip is te bekijken op YouTube.

De single ‘Shout‘, een remake van Tears For Fears, volgt al snel in april 2013. Ondanks de positieve geluiden en goed bekeken videoclip krijgt deze plaat niet de waardering en het succes waarop wordt gehoopt.

‘Shout’ is dan ook de laatste release via Berk Music (Double Dance) en begin 2014 tekent Aaron bij Andorfine Records. Een groot dancelabel in Duitsland alwaar ook gevestigde namen als Cascada en Verona onder contract staan. Een grote stap voorwaarts. In januari 2014 verschijnt de verrassende single ‘All About The Fun‘, geen cover dit keer maar een eigen song. Andorfine brengt de plaat internationaal uit en is in meer dan 35 landen wereldwijd verkrijgbaar via iTunes. De videoclip is zelfs op Chinese en Russische websites te bewonderen. De track belandt op meer dan 50 compilatie’s in Duitsland, zoals o.a. ‘40 Brazilian FootballHits‘, ‘Italo Pop‘, en ‘99 DanceTracks vol. 1‘.

Aaron laat er geen gras over groeien en komt in april alweer met een opvolger. Deze plaat met de titel ‘Brighton Beach‘ zet weinig zoden aan de dijk, in tegenstelling tot de voorganger ‘All About The Fun’. De videoclip wordt ook aanzienlijk minder bekeken.

In de zomer van 2014 zet Aaron zijn muziek carrière even op een laag pitje, dat maakt plaats voor wat opdrachten voor diverse castingbureau’s. Figurantenrollen, rollen in bedrijfsfilms, en een rol als panellid voor een programma op SBS6 passeren de revue.

Begin 2015 slaat Aaron opnieuw toe. Met 4 projecten tegelijkertijd zelfs. Allereerst blaast Aaron in maart ‘Aaron D.’ nieuw leven in. En hoe. Hij steekt met zijn versie van ‘You Spin Me Round‘, een klassieker van de groep Dead Or Alive uit 1985, homojongeren een hart onder de riem. Onder het motto ‘stop homogeweld’ verschijnt er een alleszeggende over-de-top videoclip welke veel stof doet opwaaien op SocialMedia. De single is verkrijgbaar in iTunes.

Daarnaast lanceert Aaron ook weer een nieuwe talentenjacht, dit keer in zijn eigen woonplaats Helmond: 0492 Zoekt The Voice’ is een feit. En met succes.

Ook start Aaron een geheel nieuw project: ‘LiKe2Dance’. Een formatie bestaande uit 3 vocalisten en een saxofoniste. Het gezelschap lanceert het concept tijdens de 2015 editie van AARON D-LICIOUS. ‘LiKe2Dance’ richt zich voornamelijk op besloten gelegenheden zoals bedrijfsfeesten.

Of dit nog niet druk genoeg zou zijn pakt Aaron ook het duo ‘KonFetTi’ weer op. Samen met wederhelft Kim lanceert hij in de zomer van 2015 eindelijk de langverwachte opvolger van debuutsingle ‘Konfetti Barst Los‘ uit 2011. Deze is getiteld ‘24-7-365‘ en gaat over een vakantieliefde. De single scoort enige bekendheid en het duo verschijnt zelfs meerdere malen op de landelijke televisie, waaronder bij het populaire Toppers van Oranje.

In 2016 neemt Kim de beslissing na 5 jaar te stoppen met ‘KonFetTi’. Reden: inmiddels moeder van 3 kids en wil graag meer tijd vrijmaken voor haar gezin. Leonie Wintjes wordt haar opvolger. ‘KonFetTi’ laat er geen gras over groeien en stoomt door met een nieuwe single, de eerste in de nieuwe samenstelling met Leonie. ‘Ik Blaas Een Kusje‘ is de titel. Opnieuw een vrolijke en lekker in het gehoor liggende song.

Ook met het project ‘Aaron D.’ bewandelt Aaron in 2016 nieuwe paden. Een nieuwe single – ‘Next To Mine (Like A Virgin)‘ – verschijnt in februari als free-download. De clip is te zien op YouTube.

Aaron gaat mee in de nieuwste rage en gaat VLOGGEN. Met een kijkje in zijn veelbewogen leven beleeft de kijker de meest hilarische momenten mee. Bekijk hier alle afleveringen van Aaron’s VLOG.

Ook AARON D-LICIOUS 2016 is al gauw een feit. Dit keer wordt dit jaarlijkse muziekfestijn gehouden bij het prachtige Club Rouge in Eindhoven vanwege het thema: burlesque & glamour. De avond wordt goed bezocht.

In april is het weer tijd voor Aaron D. On Air SHOWCASE, welke twee keer per jaar plaatsvindt in de CacaoFabriek te Helmond. Artiesten als Melissa Janssen, Ralf Mackenbach, Colin, Vreemde Vogels, Joey Oerlemans, Corry Konings, Alessandro Wempe, en Kevin Dray maken hun opwachting.

Najaar 2016 verschijnt wederom een 80’s klassieker in een nieuw ‘Aaron D’ jasje: ‘Too Many Broken Hearts‘. Met deze release tourt Aaron langs een aantal Nederlandse gayclubs.

In 2017 komt Aaron met een nieuwe variant op de proppen van ‘0492 Zoekt The Voice’, namelijk ‘0492 Zoekt De Beste Feestzangers’. Hiermee springt Aaron in op de enorme vraag naar dit genre muziek. En met succes. De vijf voorrondes zitten al gauw vol en de talentenjacht zorgt voor 8 vrijdagavonden een bomvolle kroeg.

In mei wordt Aaron gevraagd mee te werken aan een release van Limburgse hardstyle-DJ- en producer Tojaxx (Tobias Bloksma). ‘Left Behind‘ ziet Aaron als een nieuwe uitdaging en muzikaal uitstapje. Hij schrijft de tekst en verzorgt de vocalen van het nummer.

Het eerste deel van 2018 zet Aaron zijn zinnen weer volledig op het project KonFetTi. In april is de single ‘Zomer‘ een feit. Dit keer is de hulp ingeroepen van rapper Maurits de Jager. Maurits is een nieuw raptalent, hij gooide hoge ogen in het tv-programma ‘Go With The Flow‘ op de landelijke televisie. Het arrangement en de tekst voor ‘Zomer’ zijn wederom geschreven door het schrijversduo Colin Heikens en Rutger Kanis. Platenlabel Rood Hit Blauw verzorgd de release en de PR is in handen van Score Promotions.

Het tweede deel van 2018 kabbelen de KonFetTi-optredens en de aandacht rondom de single ‘Zomer’ lekker voort, maar ondertussen werkt Aaron alweer keihard aan een comeback-single voor zijn andere muzikale kindje AARON D. Voor het eerst in bijna 8 jaar werkt Aaron weer samen met producer MAS de Vries (Martijn de Vries), de man die Aaron eerder de hitlijsten in heeft geholpen.
Dit keer wordt ‘Always On My Mind‘ onder handen genomen. Het gaat hier om de Pet Shop Boys versie uit de jaren ’80.

Oranje-fanaat Johan Vlemmix krijgt een gastrol in de videoclip, welke geschoten is in zijn riante Amerikaanse droomvilla in Eindhoven. De release kent een bescheiden succesje.

2018 is enerzijds qua muziek een productief jaar, anderzijds privé ook een moeilijk en zwaar jaar. Aaron zijn vader overlijdt na een half jaar ziektebed (december 2018). Een enorme emotionele klap, ook voor zijn partner en voor zijn moeder. Na even wat gas te hebben teruggenomen begin 2019 pakt Aaron de draad langzaam weer op.

2019. Een nieuw jaar, een nieuw ‘begin’. In februari verschijnt voor Aaron D. ‘You Spin Me Round (2019 Lounge Remix)’, opnieuw in samenwerking met Tojaxx. In maart blaast de single ‘Dans De Tralala’ KonFetTi nieuw leven in waarmee het kidsduo ook te zien is op TV, dit keer bij Oranje Party.

In juli viert Aaron dat hij inmiddels (tussen 2003 en 2019) al maar liefst 25 singles heeft uitgebracht (enkel Aaron D., dus de KonFetTi-singles NIET meegerekend). Daarom trakteert Aaron zijn publiek op een heuse ‘PowerMix’, een 30 minuten durende mix welke alle 25 singles bevat. De mix staat op YouTube en is hier gratis te downloaden.

2020 begint meteen goed: een nieuwe single- en videoclip voor het duo KonFetTi met ‘Jij & Ik’ als titel. Voor de muziekvideo is dit keer heel creatief gekozen voor een animatieclip, dus Aaron & Leonie zijn te zien als animatiefiguurtjes. Hoe leuk is dat! Met Carnaval 2020 knalt ‘Jij & Ik’ op diverse plekken in Brabant door de luidsprekers.

Een vruchtbaar begin van het jaar want in maart verschijnt ook een nieuwe single met het project AARON D.: ‘No Way Out’, een pittig dancenummer met een veelbewogen boodschap en provocerende videoclip. Enerzijds krijgt het motto ‘STOP homogeweld!’ een vervolg (vervolg op de videoclip ‘You Spin Me Round’ uit 2015). Blijkbaar is dat anno 2020, jammer genoeg, nog steeds nodig. Anderzijds is ‘seksuele vrijheid’ een belangrijk aspect. Het aantal scheidingen is de laatste 10 jaar fors toegenomen. Steeds meer stellen kiezen bewust voor een ‘open relatie’. Een open relatie of vrije relatie is gewoonlijk een vaste relatie waarbij de partners elkaar toestaan ook seks met anderen te hebben. Bij gays komt deze term al jaren voor, maar ook voor heterostellen is dit wellicht de toekomst. Sterker nog: een open relatie voorkomt scheidingen. Wie heeft ooit bedacht dat de persoon waarmee je je leven deelt ook per definitie de enige is waarmee je daadwerkelijk seks mag hebben? Onzin! Zie het los van elkaar. Seks uit liefde heb je met je partner, seks uit lust heb je met andere ‘minnaars’. Alsdus het verhaal achter ‘No Way Out’.

Het doet veel stof opwaaien, interview-aanvragen dienen zich aan. Ook bereikt de release veel jongeren en wordt er aandacht aan besteed op veel scholen zoals o.a. Fontys Tilburg, lees hier meer. Daarnaast wordt het liedje getipt door de Stichting Nederlandse Top 40, DE hitlijst van Nederland. In tegenstelling tot veel vorige platen is ‘No Way Out’ geen cover maar een geheel eigen lied.

Kort na dit alles wordt half maart de aandacht van de release ‘No Way Out’ plotseling totaal overschaduwd door het vreselijke wereldwijde Corona-virus (COVID-19). Een pandemie is een feit en de wereld staat op zijn kop. Optredens worden geannuleerd en de entertainmentbranche komt voorlopig volledig stil te liggen.

Toch weet AARON D. in te spelen op de situatie waarin vrij weinig mag of mogelijk is en brengt in november, midden in de zogehete 2de Coronagolf de single ‘Never Ending Story’ uit. Wederom een eigen compositie. In de bijbehorende videoclip zien we koppels in alle facetten: licht, donker, gay, hetero, hartsvriendinnen, moeder-zoon. Koppels die in een ‘levend schilderij’ knuffelen, stoeien, liefde en vreugde uitstralen. Intimiteit wordt onderstreept in plaats van afstand. Zeker in deze bizarre tijden van COVID-19 waarin van vreemden (buiten het gezin) 1,5 meter afstand gehouden dient te worden en juist meer verlangen is naar aanraking dan ooit tevoren.

Ook het VLOGGEN gaat Aaron nog steeds goed af. De inmiddels ruim 100 VLOGS zijn te bewonderen op YouTube

Op vrijdagmiddag van 3 tot 5 brengt Aaron voor het 11de seizoen zijn eigen radioprogramma Aaron D. On Air bij Omroep Helmond en viert hij zijn 10-jarig jubileum als entertainer bij CenterParcs.

In april 2021 verschijnt de single ‘Such A Shame’, in tegenstelling tot de vorige twee releases is hier toch weer gekozen voor een cover, het origineel stamt uit 1984 (TALK TALK). Aaron blaast het nummer nieuw leven in, de luchtige videoclip is te bewonderen op YouTube.

Het hetzelfde jaar scoort Aaron sinds lange tijd weer eens een notering in de hitlijsten, hij entert in mei 2021 de populaire landelijke DigiPluggen Top 100 binnen met de coverversie van ‘Rasputin’ samen met La Vonna. Hiermee speelt het tweetal in op het wereldwijde succes van de remixe van Majestic.

Later dit jaar wordt Aaron gevraagd om de nieuwe single van opkomende Amerikaanse producer- en DJ HeartBeatHero van vocalen te voorzien. ‘When I Was Just A Kid’ is een feit.

De wereldwijde pandemie COVID-19 blijft de entertainmentbranche en horeca-scene domineren, zowel 2021 als de eerste helft van 2022. Optreden is ruim 2 jaar lang niet mogelijk.

In januari 2022 verschijnt de single ‘Let’s Dance’. Wederom een cover, dit keer van legende David Bowie.

Met ‘Let’s Dance’ wil AARON D. & producer Patrick Schouten juist iedereen inspireren om niet bij de pakken neer te gaan zitten. “Blijf dansen, blijf bewegen, verwezenlijk je dromen! Wat er ook gebeurt”. Daarnaast is het tevens een hart onder de riem voor de gehele entertainment-industrie, welke al bijna 2 jaar enorm getroffen wordt door COVID-19.

Het project KonFetTi wordt in maart 2022 nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe koers: van kidsact naar Nederlandstalig feestduo. En, een nieuwe zangeres: Fleur Janssen. Het vernieuwde KonFetTi komt op de proppen met een nieuwe single en videoclip: ‘Dokter Bernhard’. In tegenstelling tot vorige releases gaat het dit keer om een coverversie, een bestaand liedje in een nieuw moderner jasje. Het betreft de klassieker van Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder. Het origineel stamt uit 1976.

De single brengt het nieuwe duo helaas niet waarop wordt gehoopt. De plaat wordt minimaal gedraaid en optredens blijven veelal uit.

Na een bestaan van ruim 12 jaar valt vervolgens een jaar later, op 26 juni 2023 het doek voor KonFetTi. En weloverwogen beslissing van Aaron zelf in overleg met boekingskantoor & management ITB Entertainment en platenmaatschappij Rood H!t Blauw. “De koek is op, ik haal er geen voldoening meer uit en het is tijd voor andere dingen. That’s life”. Aldus Aaron.

Dat biedt nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen. Zo komt er in december 2023 iets totaal anders op AARON zijn pad: hij doet mee aan de Mister Sportswear Netherlands Verkiezingen en wint deze! Een jaar lang (2024) is hij titelhouder en mag hij zich trots Mister Sportswear Netherlands noemen.

Wat is dat en wat houdt het precies in:
Iedereen kent de vele populaire Miss Verkiezingen. Prachtige dames die strijden om een titel in de meest uiteenlopende categorieën. Wat minder populair zijn over het algemeen de Mister Verkiezingen waarbij dus mannen de revue passeren. Met name in de gay-scene bestaan diverse “mister” verkiezingen. Zo is er naast de algemene “Mister Gay” ook elk jaar o.a. een nieuwe “Mister Leather” (leer), “Mister Rubber” (rubber), en dus ook een “Mister Sportswear” (sportkleding). Dat laatste heeft AARON altijd een warm hart toe gedragen.

De zogehete ‘election-night’ bestaat uit 3 rondes: een voorstelronde, een podium-act, en een vragenronde van de jury. Als podium-act brengt AARON zijn eigen lied/single ‘No Way Out‘ op gepaste wijze. Door het aanwezige publiek in combinatie met het oordeel van een 5-koppige jury en daarbij de online-voting opgeteld wordt AARON uiteindelijk verkozen!

Als Mr. Sportswear krijgt AARON een podium en de kans om met datgene waar hij voor staat een groter en vooral het juiste publiek te bereiken.

Als titelhouder is AARON niet alleen een jaar lang het uithangbord van de zogehete Nederlandse sportswear-community, maar krijgt hij ook de kans om een goed doel onder de aandacht te brengen. Tijdens de Mister Sportswear Verkiezingen wordt een veiling georganiseerd waarvan de opbrengst gaat naar het gekozen goede doel. AARON kiest voor “Het Blauwe Fonds“, Hart voor LHBTI-emancipatie. De afkorting LHBTI staat voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender- en intersekse personen. Ieder mens moet zichzelf kunnen zijn. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jongeren worstelen met hun coming-out, oudere voelen zich vaak niet gezien. Dit moet veranderen en meer onder de aandacht gebracht worden. Aldus AARON.

Als Mr. Sportswear is AARON het hele jaar 2024 veelvuldig zichtbaar in de community, biedt hij een luisterend oor aan jongeren die worstelen met hun gevoelens, bezoekt veel locaties, events, en prides voor een meet & greet, een fotomoment en optredens.

Op de AARON D. artiesten-accounts op Facebook en Instagram @aarondcrew is meer te vinden over het hele Mister Sportswear-gebeuren.

AARON zijn passie voor ‘sportswear’ en zijn liefde voor ‘de muziek’ laat hij samensmelten in de lente van 2024: op 5 april verschijnt, na 2 jaar stilte qua nieuwe muziek, een nieuwe single met bijbehorende videoclip! ‘Flashback’ heet het lied en is geschreven en gecomponeerd door tekstschrijver Romeo Samuel. Het is niet de eerste keer dat AARON met Samuel in zee gaat, op zijn debuutalbum in 2008 ‘In Control’ staan ook enkele tracks van zijn hand.

Het thema van ‘Flashback’ is all-genders & fetisjisme.

De meeste mensen zien zichzelf en anderen als man of vrouw. Maar de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht en begrip voor gender, gelijkheid en seksualiteit, en dus zijn er steeds meer genderidentiteiten bij gekomen.

In de videoclip worden 3 verhaallijnen weergegeven, drie verschillende situaties van drie verschillende individuen. Een vrouw die graag een man wil zijn en deze transformatie ook daadwerkelijk doormaakt in de video. Een jonge man die tijdens zijn eerste verkering met een meisje door experimenteren met zijn fetisj voor rubber en latex erachter komt op mannen te vallen. En een man die zich steeds ongelukkiger voelt met zijn bestaan als ‘saaie’ kantoormedewerker. Hij trekt de stoute ‘sneakers’ aan en gaat voor zijn grote droom: een zangcarrière, welke samen met zijn fetisj voor sportkleding tot uiting komt.

Alle drie de personages zijn aan het begin van de videoclip erg ongelukkig en in zichzelf gekeerd, maar gedurende het liedje ontpoppen zij zich om vervolgens aan het einde hun geluk niet op te kunnen: ze zijn wat of wie ze WILLEN zijn!

Twee onderwerpen worden in de video belicht: aan de ene kant ‘genderneutraliteit’, anderzijds de ‘fetisjwereld’, waarop (helaas) nog altijd een taboe rust.

Het lied ‘Flashback’ gaat dan ook ook over “terug in de tijd”, terug naar vroeger toen alles anders was. Hij was een zij, hij/zij zat nog “in de kast” of had een moeilijke en zware jeugd. Hij was niet gelukkig met zijn kantoorbaan en doorbrak de sleur.

‘Flashback’ is vanaf 5 april 2024 wereldwijd te streamen in Spotify en andere bekende portals, en is de videoclip te bewonderen op YouTube.

Houd de website AaronD.nl scherp in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Ook deze bio krijgt regelmatig een update.

Scroll to Top